marți, martie 04, 2008

P.N.

Pana de paun
Pana de scris sau poate
Pana de curent...
Pana de lemn...
Eu am o pana de inspiratie... of!

Pana mea!

10 comentarii:

Anonim spunea...

Pana ? Primavara ? Nooo, exclus!
Afara e asa frumos. Nici caldura nu ne-a lovit inca si nici rece nu mai este. Numai bine de plimbare. Si cand te gandesti ca unii stau prin birouri ("imbracati office" :D) si nici nu stiu ce se intampla pe strada, ce fenomene paranormale se petrec. Dupa ce au incercat sa-ti bage atatia ani in cap ca la cald totul se dilata, tu vezi stupefiat cum la cald fustele se scurteaza. Si multa carte strica.
Pana ? Da' de unde!
Blonda sau bruneta ? asta e intrebarea.
Tu ce zici ?

George spunea...

Blonda categoric... blonda mea... berea la rece si fata la cald... (dar nu prea cald ca nu ii place... eh.. fetele astea... de la fuste si pana la faza cu umezeala da nu rugineste.. ne dau toata stiinta peste cap...

Anonim spunea...

Vezi ? vezi ? vezi ?
Asta e! Blonda intotdeauna. Chiar si aia de la rece. Blonda e intotdeauna prima. De ce ?
Bruneta e mai distinsa, mai retinuta si are principii. SI mai are si carte. Si e si la un metru in fata ta. Dar tot blonda de la 50m, pe care nici gandurile nu o deranjeaza, o vezi prima.
De ce blonda mereu ?

George spunea...

Eh... si bruneta.. nu cred ca mai conteaza culoarea... conteaza ce ascunde sub haine.. :) sau poate dincolo si te cheama deoparte si iti arata ceva foarte intim.. si anume sufletul.. poate asa te impresioneaza.. si de ce nu? cred ca ar avea toate sansele... nu conteaza culoarea si nici ordinea in care le'am spus... conteaza omul, ce simte si ce gandeste... apoi ce face si cum te face sa te simti... restul.. e can can.. :)

Anonim spunea...

eu cred ca o roscata ar rezolva dilema:P...btw interesant blogul

George spunea...

nu stiu de ce am impresia ca nu esti deloc roscata... tine'ti partea..

astept si alte commenturi

Anonim spunea...

mmmm....suspicios ? sau mi se pare? poate k nu sunt roscata, poate sunt blonda sau chiar bruneta, sau poate chiar blond sau brunet...ideea era ca bag mana in foc ca o roscata ar fii mai buna:D

George spunea...

tu stii mai bine...

Unknown spunea...

.."bruneta e mai distinsa, mai retzinuta si are si principii si mai are si carte.."donjuanule-vezi ca superi blondele:)

Anonim spunea...

eeeee, george, cum nu ? nu conteaza culoarea ? nu pana la proba practica cand ajungem de unde am plecat. daca intrebi nu conteaza nici marimea. zi ca nu.

roxana, unde vezi tu blonde ? :)